Mucizeler aniden olan şeylerdir, istemekle çağırılmazlar; ama kendiliklerinden, genellikle de hiç olmayacak bir anda ve kendilerini en az bekleyen kişilere gelirler. (k. ann porter)
Kul Sedat
Kul Sedat

DAL DAL OLDU

Yorum

DAL DAL OLDU

( 6 kişi )

0

Yorum

9

Beğeni

5,0

Puan

49

Okunma

DAL DAL OLDU

Dal dal oldu yüreğimdeki acı
Ne yapsam içimden atamıyorum
Gurbet oldu bize anayla bacı
Ulaşıp sılaya yetemiyorum

Bir hercai yâre gönlümü verdim
Zulmü merhem ettim yarama sürdüm
Aşkım acım oldu sermayem derdim
Bir pazar bulup da satamıyorum

Talihimi nice zaman denedim
Ummanda gezerken kora belendim
Felek pek yamanmış çok geç öğrendim
Ne oyun oynasam ütemiyorum

Kul Sedat bilmem ki kime sormalı
Bu zalım yaraya çare bulmalı
Ya çare bulmalı ya da ölmeli
Bir gün huzur ile yatamıyorum

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (6)

5.0

100% (6)

Dal dal oldu Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Dal dal oldu şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
DAL DAL OLDU şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL