Her güçlük, içinde aynı büyüklükte veya daha büyük bir faydanın tohumunu barındırır. napoleon hill
Tutak
Tutak

ANADOLUM VAR BENİM...(2)

Yorum

ANADOLUM VAR BENİM...(2)

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

87

Okunma

ANADOLUM VAR BENİM...(2)

Toprağı örten yeşiliyle
Vatanını seven milletiyle
Vatanı uğrunda savaşan askeriyle
Bir yurdum,bir Vatanım
Anadolu’m var benim...

Şehit kanıyla sulanan bayrağıyla
Vatanı için ölmekten korkmayan genciyle
Vatan için ölmüş şehidiyle
Bir yurdum,bir Vatanım
Anadolu’m var benim...

Tetikte,nöbette bekleyen askerleriyle
Vatani görevini yerine getiren erleriyle
Askere gitmek için bekleyen gençleriyle
Bir yurdum,bir Vatanım
Anadolu’m var benim...

Bayrağını seven halkıyla
Bayrak inmez diyen yediden yetmişiyle
Ezan dinmez diyen milletiyle
Bir yurdum,bir Vatanım
Anadolu’m var benim.

Muharrem TUTAK
17.01.1999/SÖKE
(MUTU)

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Anadolum var benim...(2) Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Anadolum var benim...(2) şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
ANADOLUM VAR BENİM...(2) şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL