Sarhoşluk kusur yaratmaz, kusurları açığa vurur. seneca
fihaha(OrhunBasat)
fihaha(OrhunBasat)

Yüzlerce Kadın

Yorum

Yüzlerce Kadın

( 1 kişi )

1

Yorum

8

Beğeni

5,0

Puan

173

Okunma

Yüzlerce Kadın

Yüzlerce Kadın

(


Yüzlerce Kadın

yüzlerce kadınsınız
ne olur
yalnızlığımı alıp koynunuza
birer gece yatsanız

ya da
alıp kendi yalnızlığınızı
gelip bende kalsanız.


Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Yüzlerce kadın Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Yüzlerce kadın şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Yüzlerce Kadın şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
birincikadükşahıs
birincikadükşahıs, @birincikaduksahis
9.1.2026 01:10:30
Allah gözünü doyursun babuş:)
Biz bir taneyle baş edemiyoruz sen yüzlercesini davet ediyorsun.
Yalnızlık bahane şiir şahane😘

© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL