İnsan ihtiyar olmaya karar verdiği gün ihtiyarlar. jean anoilh
Kul Sedat
Kul Sedat

UNUTMA

Yorum

UNUTMA

( 1 kişi )

0

Yorum

6

Beğeni

5,0

Puan

73

Okunma

UNUTMA

Başın alıp gitti sevgili canan
Aşkın ile yandığımı unutma
Var mı benim gibi sevdanı süren
Sözlerine kandığımı unutma

Aşkın delisiyim düştüm ölmedim
Sevdanı çekeli bir an gülmedim
İnan senden zalımını görmedim
Seni böyle andığımı unutma

Kul Sedat’ım çekilmiyor çekeyim
Bilmem ki derdimi kime dökeyim
Senden uzak ummanlara akayım
Yollarımdan döndüğümü unutma

Paylaş:
6 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Unutma Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Unutma şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
UNUTMA şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL