Mutlu olmak istiyorsan, kendini başkalarıyla karşılaştırma. james f. cooper
ayseyetisen
ayseyetisen

TELEFONUM ÇALSIN

Yorum

TELEFONUM ÇALSIN

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

64

Okunma

TELEFONUM ÇALSIN

Telefonum çalsın
Kulağımda sesin çınlasın.
Nasılsın demeden önce;
okuduğun kitabın
çok beğendiğin bir mısrasını oku
Sonra ,
"seni yıllardır bir yumaģa sarıyorum bitmiyorsun" de.
Ben sende bitmemenin sevinciyle
daha çok seveyim seni.
Telefonum çalıyor,
telefonumun sesi hiç durmuyor,
herkesi duyuyorum
bir senin sesini duyamıyorum.
Ve ben seni
bir gün öncesinden de çok seviyorum.
Yetişen A

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Telefonum çalsın Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Telefonum çalsın şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
TELEFONUM ÇALSIN şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL