Öyle sitemler vardır ki, bir medihtir ve öyle medihler vardır ki, bir kötülemedir. la rochefaucauld
erhantigli
erhantigli

Mutluluk Simgesi

Yorum

Mutluluk Simgesi

( 3 kişi )

0

Yorum

6

Beğeni

5,0

Puan

41

Okunma

Mutluluk Simgesi

MUTLULUK SİMGESİ
MUTLULUK SİMGESİDİR
ÖLÇÜLEMEZ DEĞERİ
VE EŞSİZ GÜZELLİĞİ
İNCİ MERCAN YÜKÜDÜR
SEVGİ VE DOSTLUK
KİMİ ZAMAN ÖYKÜDÜR
KİMİ ZAMAN DA ŞİİR
GÖNLÜMÜZE GÜL SERPER
USTA BİR NİŞANCIDIR
ŞAŞIRMAZ HEDEFİNİ
TAM ON İKİDEN ÖPER
Erhan Tığlı

Paylaş:
6 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

100% (3)

Mutluluk simgesi Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Mutluluk simgesi şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Mutluluk Simgesi şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL