Gün geldi ağladığım günlere ağladım. hz. ebubekir
Umudun olsun gönlünde
Umudun olsun gönlünde

YÜREĞİMDE SEVDAN

Yorum

YÜREĞİMDE SEVDAN

( 3 kişi )

1

Yorum

5

Beğeni

5,0

Puan

53

Okunma

YÜREĞİMDE SEVDAN

YÜREĞİMDE SEVDAN

Bu nasıl özlemekse,
Başı ve sonu olmayan,
Çok derinden, dipten gelen.
En delisinden, akla zarar özledim…

Şehrimde haddini aşan bir yağmur var bugün,
Kokun düşüyor her damlasında
Seni getirir mi buralara bilmem ama;
Özlemin burnumda tütüyor…

Gözlerimde sevdan,
Dilimde ismini hecelediğim sen varsın…
Hasret uzadıkça , sevda güçlenir,
Sevda güçlendikçe , yollar özlenirmiş,
Dil sessiz kalır bazen ama, bu kalp sevdiğini en koyusundan özler…
Gel artık özletme sevgilim…

Paylaş:
5 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

100% (3)

Yüreğimde sevdan Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Yüreğimde sevdan şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
YÜREĞİMDE SEVDAN şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
DÜŞLER SIĞINAĞI
DÜŞLER SIĞINAĞI, @dusler-siginagi
10.12.2025 21:54:11
5 puan verdi
harika
tebrik ederim
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL