Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
Ahmet ipek şair
Ahmet ipek şair

KURMAK İSTERİM

Yorum

KURMAK İSTERİM

0

Yorum

2

Beğeni

0,0

Puan

44

Okunma

KURMAK İSTERİM

=====KURMAK İSTERİM=====
Kadere yazılan yar olsan bana
Nikah kıyıp senle huzur isterim
Bir ömür mutluluk verirdim sana
Mutlu sıcak yuva kurmak isterim

Ayrılıp da gitme benden uzağa
Düşürme yâr beni böyle tuzağa
İstemem gelmesin aşkım nazara
Ellerim beline sarmak isterim

Kıskanan çok olur gitme buradan
Selam saldım sana alsan sıladan
Kem gözden korur bizi yaradan
Mutlu olup senle gülmek isterim

Ahmet’im isterim cana can katsan
Bir ömür yanımda sevdiğim kalsan
Gözler gözlerimde öylece dursan
Seninle huzuru bulmak isterim
AHMET İPEK=29=11=2019
Kültür ve Turizm Bakanlığı kalem şairi
Osmaniye

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Kurmak isterim Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Kurmak isterim şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
KURMAK İSTERİM şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL