Gün geldi ağladığım günlere ağladım. hz. ebubekir
Mehmet düpel
Mehmet düpel

BİRİNİN BSKIŞLARINDAN

Yorum

BİRİNİN BSKIŞLARINDAN

( 1 kişi )

0

Yorum

5

Beğeni

5,0

Puan

106

Okunma

BİRİNİN BSKIŞLARINDAN

Birinin bakışlarından etkilenip
Kendince beğenilir olduğunu
Hislerinde duygusallığa
Bağlama alışkanlığındaki kişilik
Kurduğu hayel dünyasında
Ben ekosuyla dolaşır olduğunda
Mutlu olduğu kanısında
Süregelen tavırlarla
Yalnızlığın ötesi çökmüş akılla
Yürüdüğü yolun çıkışı olmaz
MehmetDüpel 2025.10.24

Paylaş:
5 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Birinin bskışlarından Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Birinin bskışlarından şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
BİRİNİN BSKIŞLARINDAN şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL