Gönlünün arzusuna göre iş yapma ki, sırtına pişmanlık yükü yüklenmeyesin. ferideddin attar
Dinçer Dayı
Dinçer Dayı

ARKADAŞ Mekanımız aşk bizim!

Yorum

ARKADAŞ Mekanımız aşk bizim!

( 2 kişi )

1

Yorum

2

Beğeni

5,0

Puan

275

Okunma

ARKADAŞ Mekanımız aşk bizim!

Sen, yol haritanı çizdinmi ki?
Yanım da
yoldaş bulamadım diye isyan ediyorsun!..
Gönlüne giren!
Gönülden seni seven oldu mu ki?
Sevdiğim nerede diye sızlanıyorsun?

Önce kendini ara bul!
Sana da kendine denk birini bulasın!
Sen kendin ne aradığını bilmeden!
Sağa, sola saldırıyorsun!
Sen kendini ne sanıyorsun!
Mekanımız aşk,
Usülümüz edeptir bizim!
Kapımıza değil,
Gönlümüze vuran buyursun.
Dinçer DAYI

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Arkadaş mekanımız aşk bizim! Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Arkadaş mekanımız aşk bizim! şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
ARKADAŞ Mekanımız aşk bizim! şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Aleynaa
Aleynaa, @aleynaa1
18.10.2025 18:37:35
5 puan verdi
Harika
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL