İntikam alıp da sonunda pişman olmaktansa, affedip de pişman olmak daha iyidir. cafer b. muhammed
HASAN ÇAPRAZ
HASAN ÇAPRAZ

MELEKLER BAL YAPAR

Yorum

MELEKLER BAL YAPAR

0

Yorum

1

Beğeni

0,0

Puan

39

Okunma

MELEKLER BAL YAPAR



Bitmişti gerginlik
Güzellik bir düğünlük..
Aşk bir görümlük..
Tat dediğin henüz keşfedilmemiş


Düğüm idi kalbime
Işıklarını sürdü sevgime
Saçlarını döktü sineme
Kalbimden havalandı bir melek




06 eylül 2025
Mersin
Saat!10.15

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Melekler bal yapar Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Melekler bal yapar şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
MELEKLER BAL YAPAR şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL