Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
HASAN ÇAPRAZ
HASAN ÇAPRAZ

CAN DEDİM

Yorum

CAN DEDİM

( 1 kişi )

0

Yorum

3

Beğeni

5,0

Puan

46

Okunma

CAN DEDİM



Kül içinde çiçek bitmiyor
Sen nergizimdin güzelim
Hiç kimse senin gibi güzel kokmuyor
Hasretinde kırıldı elim kolum


Acılarla dost oldum
İlk birine can dedim
Her tavrını sevdim kalp verdim
Sen renklerimin kelebeğiydin


Tanrı gibi sana güvendim
Her sırrımı ellerine verdim
Sana birgün küs olmadım
Sen hayat pınarımın sesiydin




29 eylül 2025
Mersin
Saat;06.11

Paylaş:
3 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Can dedim Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Can dedim şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
CAN DEDİM şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL