Gün geldi ağladığım günlere ağladım. hz. ebubekir
HASAN ÇAPRAZ
HASAN ÇAPRAZ

MUTLUYUM

Yorum

MUTLUYUM

( 5 kişi )

3

Yorum

10

Beğeni

5,0

Puan

92

Okunma

MUTLUYUM




Sulara resmini çizemedim
Doyasıya sevdiğimi söyleyemedim
Hasretin kalbimde dağ oldu gizleyemedim
Meleğim seninle dünya mutlu , ben mutluyum




27 Eylül 2025
Mersin
Saat;06.54

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (5)

5.0

100% (5)

Mutluyum Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Mutluyum şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
MUTLUYUM şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Etkili Yorum
se
sedat hünker, @sedathunker
27.9.2025 14:20:09
5 puan verdi
Çok güzel şiir sevgiler saygılar selamlar sağlıcakla kal Allah'ın selameti üstüne olsun
Etkili Yorum
Oktay Güvener
Oktay Güvener, @oktayguvener
27.9.2025 10:18:30
5 puan verdi
Çok güzel dizeler dökülmüş kaleminizden üstadım kalemimize yüreğinize sağlık
Etkili Yorum
Hüseyin ışık76
Hüseyin ışık76, @huseyin-isik76
27.9.2025 09:02:31
Yüreğinize gönlünüze sağlık selamlar
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL