Gönlünün arzusuna göre iş yapma ki, sırtına pişmanlık yükü yüklenmeyesin. ferideddin attar
İsimsizsiir
İsimsizsiir
VİP ÜYE

Niye...

Yorum

Niye...

1

Yorum

2

Beğeni

0,0

Puan

139

Okunma

Niye...

Niye bu kadar bozuldu ki dünya
Benim kalbimle oynayanlar cocuk mu?
Her oyunbozandan sonra
Oyuncak bile olsa kalp kırılır mı?

Niye bu kadar öfkeli ruhlar
Her halime bağıran anam babam mı?
Bir yuva kurduktan sonra
Ana baba da olsa saygı duymaz mı ?

Niye bu kadar başıboş bu düzen
Her kafadan bir ses çıkar mı?
Bir cocuk büyüdükten sonra
Bir baltaya sap olmaz mı?

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Niye... Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Niye... şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Niye... şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Etkili Yorum
Âhirî
Âhirî, @hiri
21.9.2025 20:21:53
Her ne kadar hayal kırıklıkları olsa bile sesleniş etkiliydi.
Tebrikler
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL