Gün geldi ağladığım günlere ağladım. hz. ebubekir
Mehmet düpel
Mehmet düpel

HANİ

Yorum

HANİ

( 1 kişi )

1

Yorum

3

Beğeni

5,0

Puan

79

Okunma

HANİ

Hani
Yolunuz düşerde
Kaldırımlarında adımlarını
Denizinde rengini
Terasında
Rakı keyfini hatırladığınız
Bir kasabada
Bulduğunuzda kendinizi
Unutulmazlar arasında
Gezindiğiniz yerdir amasra
MehmetDüpel 2016.08.22

Paylaş:
3 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Hani Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Hani şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
HANİ şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Ferda,ca
Ferda,ca, @ferda-ca
10.9.2025 21:37:34
5 puan verdi
Selam olsun Amasra'ya.

Saygilarimla
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL