Kötülük etmeden pişman olmanın en iyi şekli, iyilik etmektir. bretonne
ENESTURGUT
ENESTURGUT

Kabul Ediyorum

Yorum

Kabul Ediyorum

0

Yorum

1

Beğeni

0,0

Puan

43

Okunma

Kabul Ediyorum

Eğer mutluluk varsa uzaklarda
Gidip almayı kabul ediyorum.
Köyümde, ufak bir gecekonduda
Gidip kalmayı kabul ediyorum.

Tarlaya gidip de çapa yapmayı
Dökülen ekinleri toplamayı
Baltayı alıp odunu kırmayı
Ben çalışmayı kabul ediyorum.

Nedir bu hırs, ne bu kin, ne bu öfke ?
Aldanma sen hiç dünya servetine
Anlamı yok, birinin küsmesine
Ben barışmayı kabul ediyorum.

Buharlaşan camları silmeye git
Bu işin aslını da bilmeye git
Ekmeği kardeşine bölmeye git
Ben paylaşmayı kabul ediyorum.

22.12.2020

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Kabul ediyorum Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Kabul ediyorum şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Kabul Ediyorum şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL