Mezardakilerin pişman oldukları şeyler için, dünyadakiler birbirini kırıp geçiriyorlar. imam gazali
İlyas Ateş
İlyas Ateş

Hayatı Sana Zindan Eden Odur

Yorum

Hayatı Sana Zindan Eden Odur

( 4 kişi )

0

Yorum

7

Beğeni

5,0

Puan

77

Okunma

Hayatı Sana Zindan Eden Odur

Hayatı sana zindan eden odur

istediği anda saray edecek olanda
odur

O konuşmaz sadece işini yapar
bin bir perde ile kendini gizler
Seni asan seni kesen aslında odur
perdeleri yok ettiğinde sadece o kalır

işte o anda şaşar kalırsın kimi kime
şikayet edersin başka bir makam yoktur
Sadece o vardır

İşte bunu fark ettiğinde ya teslim olursun
yada görmezlikten gelirsin her ney yaparsan
yap onun merhametine kalmışsın



İlyas Ateş

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (4)

5.0

100% (4)

Hayatı sana zindan eden odur Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Hayatı sana zindan eden odur şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Hayatı Sana Zindan Eden Odur şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL