İntikam alıp da sonunda pişman olmaktansa, affedip de pişman olmak daha iyidir. cafer b. muhammed
se
sedat hünker

Sevenlerin sevgilisi

Yorum

Sevenlerin sevgilisi

( 2 kişi )

1

Yorum

4

Beğeni

5,0

Puan

78

Okunma

Sevenlerin sevgilisi

Öz sev kalır sevenlerin
Yüz sev kalır sevenlerin
Göz sev kalır sevenlerin
Sevgilisi sevgilisi

Tel sev kalır sevenlerin
Dil sev kalır sevenlerin
Kul sev kalır sevenlerin
Sevgilisi sevgilisi

Baş sev kalır sevenlerin
Yaş sev kalır sevenlerin
Kaş sev kalır sevenlerin
Sevgilisi sevgilisi

Boy sev kalır sevenlerin
Soy sev kalır sevenlerin
Toy sev kalır sevenlerin
Sevgilisi sevgilisi

Bağ sev kalır sevenlerin
Çağ sev kalır sevenlerin
Sağ sev kalır sevenlerin
Sevgilisi sevgilisi

Pak sev kalır sevenlerin
Sık sev kalır sevenlerin
Çok sev kalır sevenlerin
Sevgilisi sevgilisi

Sedat hünkâr
Karamecnun

Paylaş:
4 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Sevenlerin sevgilisi Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sevenlerin sevgilisi şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Sevenlerin sevgilisi şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Servet Bardak
Servet Bardak, @servetbardak
3.8.2025 16:16:17
5 puan verdi
Yüreğinize kalemine sağlık değerli hocam saygılar sunarım selamlar
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL