Kötülük etmeden pişman olmanın en iyi şekli, iyilik etmektir. bretonne
Na
Nazmiye Zuhal Topçu

EKMEK KAVGASI

Yorum

EKMEK KAVGASI

( 6 kişi )

1

Yorum

10

Beğeni

5,0

Puan

241

Okunma

EKMEK KAVGASI

Adı ekmek parası
Olmasın sakın hayat yarası
Acımasız geçme yarışı
Hile
Yalan
Dolan
Olmasın insan olmaktan başkası
Onun için bu sabahlar
Bu akşamlar
Bu hergün çıktığımız sokaklar
Onun için dualarımız
Mücademiz
Haram diyoruz
Olmasın sakın kavgamız
Utancımız


Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (6)

5.0

100% (6)

Ekmek kavgası Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Ekmek kavgası şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
EKMEK KAVGASI şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Ahmet Coşkun 1
Ahmet Coşkun 1, @ahmetcoskun1
31.7.2025 15:13:19
5 puan verdi
Onurludur ekmek kavgası

kutluyorum,,,
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL