Gün geldi ağladığım günlere ağladım. hz. ebubekir
evren ve ben
evren ve ben

HAYAT HEP BÖYLEMİDİR

Yorum

HAYAT HEP BÖYLEMİDİR

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

48

Okunma

HAYAT HEP BÖYLEMİDİR

HAYAT HEP BÖYLEMİDİR
BİR YANI CENNET
BİR YANI CEHENNEM
BİR YANI AYDINLIK
BİR YANI KARANLIK
BİR YANI BUZ
BİR YANI ATEŞ
BİR YANI MUTLULUK
BİR YANI HÜZÜN
BİR YANI ŞEKER
BİR YANI TUZ

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Hayat hep böylemidir Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Hayat hep böylemidir şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
HAYAT HEP BÖYLEMİDİR şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL