Kötülük etmeden pişman olmanın en iyi şekli, iyilik etmektir. bretonne
Tigem0663
Tigem0663
VİP ÜYE

Duasız kalp ya odundur ya talaş

Yorum

Duasız kalp ya odundur ya talaş

0

Yorum

1

Beğeni

0,0

Puan

101

Okunma

Duasız kalp ya odundur ya talaş

Kızılay Meydanıdır Aşıklar meydanı
En güzel şiirler bu caddelerde yazıldı
Ankara herkesin buluşma noktası
Güvenparktır Cumhuriyetin ilk tarihi Parkı

Sakalların şiirle yüreğin Allah ile olsun
Sevdikçe yanında sevgiyi bulursun
Yürüdükçe yaşadıkça sende yorulursun
Kızılay Güvenpark bakıştığımız yer olsun

Üstadım dedim gel Kaleye çıkalım
Sevdiklerimize bir de yukarıdan bakalım
Kocatepede Allaha niyaza varalım
Çocuklarımıza gül alalım kalp kırmayalım

Ankaraya gelince gez dolaş sokakları
Cenabı Hak kavuşturur kalbi yakın olanları
Dua Almayı unutanın çok ağrır başı
Ankara Kalesi korur nice insanı

Nefsani derki Ankarayı gez dolaş
Ayağını yere iman ile bas
Güzel niyet ile insanlara yaklaş
Duasız kalp ya odundur ya talaş

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Duasız kalp ya odundur ya talaş Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Duasız kalp ya odundur ya talaş şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Duasız kalp ya odundur ya talaş şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL