Kötülük etmeden pişman olmanın en iyi şekli, iyilik etmektir. bretonne
Servet Bardak
Servet Bardak

Yürek Sızım

Yorum

Yürek Sızım

( 2 kişi )

0

Yorum

5

Beğeni

5,0

Puan

233

Okunma

Yürek Sızım

Yürek Sızım

Yürek Sızım

Neden böyle birşey yaptın
Söyler misin yürek sızım
Neden şu şeytana taptın
Söyler misin yürek sızım
.
Senin yüzünden sürgünüm
Çilelidir her bir günüm
Hüzün kokar dört bir yanım
Söyler misin yürek sızım
.
Üç yıldır hep verdin çile
Hasret kaldım gonca güle
Çekmeyenler nerden bile
Söyler misin yürek sızım
.
Hep uğraştın hiç durmadan
Her dem taştın hiç durmadan
Daim saştın hiç durmadan
Söyler misin yürek sızım
.
Serveti hasta eyledin
Herkese yalan söyledin
Huzursuzluk hep diledin
Söyler misin yürek sızım
.
15.7.2025 Salı
Servet BARDAK

Paylaş:
5 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Yürek sızım Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Yürek sızım şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Yürek Sızım şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL