Mezardakilerin pişman oldukları şeyler için, dünyadakiler birbirini kırıp geçiriyorlar. imam gazali
SinanKARAKAŞ
SinanKARAKAŞ

Fermanımı

Yorum

Fermanımı

( 1 kişi )

0

Yorum

1

Beğeni

5,0

Puan

52

Okunma

Fermanımı

Yanmama razı mısın neden hala yakarsın
Ruhumdan bedenime damla damla akarsın
Haberin yokmuş gibi garip garip bakarsın

Ya sen beni azat et ya da ver dermanımı
Ya da sakın geç kalma yaz artık fermanımı

Ne sevda kaldı ben de ne sevdadan bir eser
Senden bana sürekli hazan yelleri eser
Sevenler sevgiliden ölünce ümit keser

Ya sen beni azat et ya da ver dermanımı
Ya da sakın geç kalma yaz artık fermanımı

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Fermanımı Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Fermanımı şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Fermanımı şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL