Kötülük etmeden pişman olmanın en iyi şekli, iyilik etmektir. bretonne
hacı gürbüz
hacı gürbüz

Papatyam

Yorum

Papatyam

( 5 kişi )

1

Yorum

6

Beğeni

5,0

Puan

75

Okunma

Papatyam

Papatya

Sevdam dağlarında bir papatya, her geçen yağmur yağıyor üstüne, güneş doğdukça büyür mü acaba, sallıyorum beşiğini geceden sabaha

H.G
 

Paylaş:
6 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (5)

5.0

100% (5)

Papatyam Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Papatyam şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Papatyam şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
ASIKLUZUMSUZ
ASIKLUZUMSUZ, @asikluzumsuz
27.6.2025 10:39:23
5 puan verdi
Kutlarım değerli dostu ve eserini
Gönlün huzur dolsun, tüm şiirlerin benzersiz olsun
Şiirle kal, sevgiyle kal, hoşça kal
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL