Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
Güvence
Güvence

ARTIK ZORLAMA

Yorum

ARTIK ZORLAMA

( 4 kişi )

1

Yorum

8

Beğeni

5,0

Puan

166

Okunma

ARTIK ZORLAMA

İzin vermeyelim daha fazla kanamasın bu yara ,
Bırakalım hayatı akışına bakalım yarınlara ,
Hangimiz suçlu hangimiz değil bırak artık arama,
Hiçbir şey eskisi gibi olmaz el sürme yarama.

Olan oldu yaşandı yaşanacaklar yok dönüşü,
Bırak böylece kalsın kabusa döndürme düşü ,
Belli ki birbirimize verecek bir şeyimiz kalmamış,
Bu var olduğunu sandığımız sevdamızın çöküşü...

G.k 🚶

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (4)

5.0

100% (4)

Artık zorlama Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Artık zorlama şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
ARTIK ZORLAMA şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
suyun sancısı
suyun sancısı, @suyun-sancisi
23.6.2025 22:20:05
bitmek zamanı gelmişse ısrarın anlamı yok elbette güvence
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL