Hayat tramvay gibidir... tam yer bulmuş, oturacakken bir de bakmışsın son durağa gelmişsin. camillo sbarbaro
tacettin yıldırım
tacettin yıldırım

KUTLU OLSUN

Yorum

KUTLU OLSUN

( 1 kişi )

5

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

1050

Okunma

KUTLU OLSUN

KUTLU OLSUN

Biz kurduk siz yüceltin,
Atamızdan vasiyet
Sunulmuş en büyük nimet,
Hayattaki fazilet,
Yaşattık, yaşatacağız
İllaki CUMHURİYET.

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Kutlu olsun Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Kutlu olsun şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
KUTLU OLSUN şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
caglar
caglar, @caglar
23.11.2008 11:20:09
ANLAMLI VE ÖZET SÖZ...

ÇOK ÇOK DOĞRU SÖZ...

ÇOK ÇOK GÜZEL SÖZ...

TEBRİKLER...

TEŞEKKÜRLER...
tacettin yıldırım
tacettin yıldırım, @tacettinyildirim
31.10.2008 12:03:32
ELBETTEKİ BÜYÜK ATATÜRKÜN KURDUĞU BÜYÜK TÜRKİYENİN CUMHURİYETİDİR ...
Şaban Aktaş (Homerotik)
Şaban Aktaş (Homerotik), @saban-aktas-homerotik
31.10.2008 07:55:51
Sayın meselci merak ettim ama ironinizi anlıyamadım sizce kimin cumhuriyeti?
meselci 3
meselci 3, @meselci3
29.10.2008 20:16:00
sorumda
ironi bir yan var
?
meselci 3
meselci 3, @meselci3
29.10.2008 20:15:15
cumhuriyet
kimin cumhuriyeti
?
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.