İntikam alıp da sonunda pişman olmaktansa, affedip de pişman olmak daha iyidir. cafer b. muhammed
NACİERAY
NACİERAY
VİP ÜYE

BİZ ŞAİRİZ

Yorum

BİZ ŞAİRİZ

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

60

Okunma

BİZ ŞAİRİZ

BİZ ŞAİRİZ


MIZRAP TUTAR ELLERİMİZ
TÜRKÜ SÖYLER DİLLERİMİZ
DOĞRU YAZAR KALEMİMİZ
BİZ OZANIZ BİZ ŞAİRİZ

AŞIK OLUR AŞK ÇALARIZ
DERTLİ OLUR DERT ÇALARIZ
YAŞAMAKTAN ZEVK ALIRIZ
BİZ OZANIZ BİZ ŞAİRİZ

GÜR VE GÜÇLÜ SESLERİMİZ
GÜZEL OLUR MEŞKLERİMİZ
ÇALAR ÇALAR HEP SÖYLERİZ
BİZ OZANIZ BİZ ŞAİRİZ


SÖZ VE MÜZİK NACİ ERAY

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Biz şairiz Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Biz şairiz şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
BİZ ŞAİRİZ şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL