Gün geldi ağladığım günlere ağladım. hz. ebubekir
At
AtacanÇaprazz

Sevmeyi Sevemedim

Yorum

Sevmeyi Sevemedim

0

Yorum

1

Beğeni

0,0

Puan

70

Okunma

Sevmeyi Sevemedim

Ölürüm dedim ya yalnız
Şimdi o topraklardayım
Durgun ve duygusuz
Evet yine yanılmadım

Bir boşluktu sevmek
Asla kapatamadığım
Bana karşıydı düşünmek
Tanımsız hayallerimi aradım

Gözlerim bıraktı kırmızıları
Ben ise bırakamadım
Sarsılma tanımlayamazdı beni
Bilincimi de ayarlayamadım

Sabahın ışığıda iyi gelmedi
Karanlık gecelerde
Sevemedim ki sevmeyi
Yüzümde her gün bir maske

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Sevmeyi sevemedim Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sevmeyi sevemedim şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Sevmeyi Sevemedim şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL