Biz ancak bize hayran olanları can ve yürekten överiz. la rochefaucauld
Ferat ali
Ferat ali

Her Gün Eksiliyor Bir Çocuk

Yorum

Her Gün Eksiliyor Bir Çocuk

0

Yorum

1

Beğeni

0,0

Puan

100

Okunma

Her Gün Eksiliyor Bir Çocuk


Her gün bir çocuk eksiliyor, dünya suskun,
Gözlerinde umut, yüreğinde oyun,
Bir çığlık düşüyor toprağa, dokunur ruhun.

Sokaklar sessiz, oyuncaksız, yürekler taş,
Bir annenin feryadı yükselir, ulaşır yavaş,
Filistin’de zaman, hep yarım, hep savaş.


Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Her gün eksiliyor bir çocuk Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Her gün eksiliyor bir çocuk şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Her Gün Eksiliyor Bir Çocuk şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL