Kötülük etmeden pişman olmanın en iyi şekli, iyilik etmektir. bretonne
filamingo
filamingo
VİP ÜYE

SONSUZ BÜYÜK KÜÇÜK

Yorum

SONSUZ BÜYÜK KÜÇÜK

( 2 kişi )

0

Yorum

4

Beğeni

5,0

Puan

722

Okunma

SONSUZ BÜYÜK KÜÇÜK

Sonsuz küçük
Sıfırdan büyük
İç içe çember çember küçülen
Gözle görülemez elle tutulamazlık

Sonsuz büyük
Her biri 360 dereceli
Dış dışa çember çember büyüyen
Gözle görülemez elle tutulamazlık

Sonsuz büyük zaman
Sonsuz küçük zaman
Sosuz büyük mekan
Sonsuz küçük mekan

Sonsuz büyük madde
Sonsuz küçük madde
Sonsuz büyük enerji
Sonsuz küçük enerji

Paylaş:
4 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Sonsuz büyük küçük Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sonsuz büyük küçük şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
SONSUZ BÜYÜK KÜÇÜK şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL