İntikam alıp da sonunda pişman olmaktansa, affedip de pişman olmak daha iyidir. cafer b. muhammed
Tigem0663
Tigem0663
VİP ÜYE

Batıl yıkılırsa mazlum kurtulur

Yorum

Batıl yıkılırsa mazlum kurtulur

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

58

Okunma

Batıl yıkılırsa mazlum kurtulur

Allah’ım!.. Bir kul dahi evini barkını korur.
Sen de Kendi evini koru!
Tâ ki, yarın onların kuvvetleri,
Senin kuvvetine galebe çalmasın."

Abdûlmuttâlib ebreheye karşı hazırlandı
İnsanlar ölmesin diye Mekkeyi boşalttı
Ebrehenin zulümünden Allaha sığındı
Allaha sığınan kaybetmez hiç bir savaşı

Mahzun olma Ey Abdûlmuttâlib
Rabbimizdir en hakiki ve tek sahib
Ol sende imanı aşka ve ibadete talib
İmanlı kullardır yegane galib

Ey Yüce Allahım Kabeni koru
Gelsin artık Ebrehelerin sonu
Müminin ne güzeldir her huyu
Ya Rab zafere ulaştır İmanlı kulunu

Nefsani derki Abdulmuttalib sürüyü korur
Ebrehe gibi batılların oyunu bozulur
Rabbim batılı yıkarsa mazlum kurtulur
Allahın var ettiğini yarattığını elbet korur

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Batıl yıkılırsa mazlum kurtulur Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Batıl yıkılırsa mazlum kurtulur şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Batıl yıkılırsa mazlum kurtulur şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL