Biz ancak bize hayran olanları can ve yürekten överiz. la rochefaucauld
12NomoS21
12NomoS21

çaresiz bırakırcasına!

Yorum

çaresiz bırakırcasına!

0

Yorum

1

Beğeni

0,0

Puan

87

Okunma

çaresiz bırakırcasına!

Bir sürü hançer elden ele dağıtıldı
Sırtı olan bir ben
Oyun sırtımı koruyanı önden hançerlemek
Bu bir virüs aşısı varmıdır bilmem
Ama kaşıntısı epeydir
Düğümün çözülmesi lazım
Işığa ve kırıldığındaki renklere daha bir dikkatli bakılmalı
Karışımları bir zehirmidir içilmeden bakılmalı
Her gün eve döndüğünde aynada kendimize bakılmalı
Bir değişiklik var
Bir değişiklik varsa çaresine bakılmalı
Alemin dilinden anlayanlar bi çaresine bakmalı
Dokunmadan
Sezdirmeden
Sokulmadan
Her kelimeyi her harfi doğru kullanarak
Deliler neler bağırıyor sokaklarda onları dinleyerek
Zaman karanlık
Güzel bir örtü misali örten gibi değil, çaresiz bırakırcasına!

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Çaresiz bırakırcasına! Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Çaresiz bırakırcasına! şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
çaresiz bırakırcasına! şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL