Olgun adam bilgisini saat gibi taşır, çıkarıp herkese göstermez, gerektiğinde kullanır. (t. brown)
se
sedat hünker

İbrahim islam

Yorum

İbrahim islam

0

Yorum

1

Beğeni

0,0

Puan

79

Okunma

İbrahim islam

İslam’da c harfiyle başlayan sözcükler yerlerde c harfi hilal ay yapılır dışı cenabı içi cami okunur n harfiyle biten sözcüklere nur r harfiyle başlayan sözcüklere nur sözcüğü konur

Müslüman müslümanur
Yasin yasinur
Kur’an kuranur
Rüya nurüya
Ruh nuruh
Yaradan yaradanur
Ezan ezanur
Namaz nuramaz

Karamecnun
Hızır kul

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
İbrahim islam Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz İbrahim islam şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
İbrahim islam şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL