Faziletli olmak, keskin bir kılıca oturmak kadar güçtür.-- bhartrıharı
AŞIK BEYAMİ
AŞIK BEYAMİ
@asikbeyami

GÖTÜR DİYORLAR

22 Mart 2025 Cumartesi
Yorum
Şiirgram

GÖTÜR DİYORLAR

( 3 kişi )

2

Yorum

3

Beğeni

5,0

Puan

57

Okunma

GÖTÜR DİYORLAR

Bana diyorlarki ey dertli bağban
Bağında gülleri bitir diyorlar
Ömrünün güneşi karşıki dağdan
Aşmadan tez çabuk götür diyorlar

Garip kuşun zaten dertlidir başı
Bir yandan gözlerim akıtır yaşı
Diyorlarki alda gam yükün taşı
Taşıda çabucak bitir diyorlar

Feleğin garazi şirin canadı
Neşterini vurdu sinem kanadı
Kırıldı gönlümün kolu kanadı
Bu kadar çileye Yeter diyorlar

Aşık Beyami nin dertlidir halı
Kestiler kökünden tuttuğum dalı
Bastılar bağrıma dikenli çalı
Al bunu goynunda yatır diyorlar

Aşık Beyami Çetin Aktürk

Paylaş
Beğenenler
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

100% (3)

Götür diyorlar Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Götür diyorlar şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
GÖTÜR DİYORLAR şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Gönül Pınarı
Gönül Pınarı, @gonul-pinari
23.3.2025 05:30:11
5 puan verdi
Kutluyorum, kaleminiz daim olsun. Nice kalıcı şiirlere diyor saygı sevgi ve muhabbetle esenlikler diliyorum.
Tebriklerimle.
ASIKLUZUMSUZ
ASIKLUZUMSUZ, @asikluzumsuz
22.3.2025 09:02:25
5 puan verdi
Kutlarım değerli dostu ve eserini
Sağlıcakla
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.