Biz ancak bize hayran olanları can ve yürekten överiz. la rochefaucauld
HASAN ÇAPRAZ
HASAN ÇAPRAZ

BİLİM &SANAT

Yorum

BİLİM &SANAT

0

Yorum

5

Beğeni

0,0

Puan

123

Okunma

BİLİM &SANAT




l.


Suyun iletkenliğine
Arkadaş
Edildi kalpler
Ve
Anatomi
Leonardo Da Vinci
İle
Başladı


ll.


Sağlıklı genlerle
İyi edildi
Yüksek kolesterol
Ve
Işığı geçiren ahşap
Aldı
Yerini
Camların


lll.


Umut
Bir
Sineğin
Kanatlarına tutunur
Oradan oraya
Işıklarla taşınır
Pozitif hava




14 Mart 2025
Mersin
Saat;10.20

Paylaş:
5 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Bilim &sanat Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Bilim &sanat şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
BİLİM &SANAT şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL