Hangi acı sevmenin verdiği acıdan daha asil, daha değerlidir?-- george sand
HASAN ÇAPRAZ
HASAN ÇAPRAZ
@hasancapraz

KAYBOLDUM KÜLLER İÇİNDE

15 Mart 2025 Cumartesi
Yorum
Şiirgram

KAYBOLDUM KÜLLER İÇİNDE

( 1 kişi )

0

Yorum

1

Beğeni

5,0

Puan

17

Okunma

KAYBOLDUM KÜLLER İÇİNDE



Heryer duman
Heryer kül
Günahlar diyorlar günahlar
Her his bir kul

Bıkmışım
Umutlarımın
Çiçeklerini koklamaktan..
Her yer uçurum
Heryer cehennem


Bulutlar hançerlerini Nişan alıyor kalbime..




15 Mart 2025
Mersin
Saat;05.52

Paylaş
Beğenenler
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Kayboldum küller içinde Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Kayboldum küller içinde şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
KAYBOLDUM KÜLLER İÇİNDE şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.