Olgun bir adamı dost edinmek isterseniz, eleştirin. basit bir adamı dost edinmek isterseniz, methedin. (sadi)
Na
Namı Kemal

ÇARESİZ

Yorum

ÇARESİZ

( 1 kişi )

0

Yorum

8

Beğeni

5,0

Puan

126

Okunma

ÇARESİZ

Nasıl anlatayım seni, kardeşe -dosta
Yokluğunu tarif edemez ki heceler
Ne kadar sarılsam da yorgana-posta
O sıcaklığını veremez ki geceler

Seninle göz göze geldiğimiz an
İsterdim dursun, geçmesin zaman
Ellerin elime dokunduğu an
Beden bin titrer,dilim kekeler

Sen söyle a gülüm,ben ne yapayım?
Yan de hasretinle, için için yanayım

Nasıl da düştüm,bu çıkmaz derde?
Dudağın mühür, gözlerin perde
Oysa,sen varken,her an,her yerde
Yazgı ya- kadere başlar öfkeler

Bilmem çaresi nedir bu aşkın?
Umudum esir,hayalim şaşkın!
Ah deli gönlüm,nasıl da taşkın
Dizini döver de,bitmez keşkeler

Sen söyle a gülüm, ben ne yapayım?
"Can" de, uğruna,bin kez feda olayım...

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Çaresiz Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Çaresiz şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
ÇARESİZ şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL