Hatalarımı düzelten kimse uşağım bile olsa efendim olur. -- goethe

YARALIM

( 3 kişi )

1

Yorum

7

Beğeni

5,0

Puan

58

Okunma

YARALIM

YARALIM

Bir zalime av olmuş.
Kadersizim ceylanım.
Dengini bulamamış.
Yüreğinden yaralım.

Ceylan iken dağlarda.
Bülbül iken bağlarda.
Ömrü geçmiş heba ya.
Hoş bakışlı maralım.

Boyun eğmiş bahtına.
Yenik düşmüş şansına.
Baykuş konmuş tahtına.
Kör talihi karalım.

Baharları kış olmuş.
Hayalleri düş olmuş.
Ümütleri boş olmuş.
Dertleri hep sıralım.

Sadettin KARALÖK
Kültür bakanlığı Halk Şairi
YARALI/DİVANE
13/03/2025
.

Paylaş
Beğenenler
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

100% (3)

Yaralım Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Yaralım şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
YARALIM şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
ASIKLUZUMSUZ
ASIKLUZUMSUZ, @asikluzumsuz
13.3.2025 00:41:50
5 puan verdi
Yeni bir güne, şiire, dosta merhaba
Tat ve demini almış güzel bir şiir
Okuduk ve kutladık yürekten, yalansız ve riyasız
Allah'a emanet olasın, sağlıcakla kalasın
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ