İntikam alıp da sonunda pişman olmaktansa, affedip de pişman olmak daha iyidir. cafer b. muhammed
Fehmi Tazegül
Fehmi Tazegül

SESİNDE.

Yorum

SESİNDE.

( 1 kişi )

0

Yorum

1

Beğeni

5,0

Puan

148

Okunma

SESİNDE.

SESİNDE.

Çiçekler açmış gönül bağımda.
Kerem ile Mecnun yaptın beni.
Sabah erken gününün ışığında.
Rüzgârın sesinde duyarım seni.


Benim kalbim canım derde alışır.
Kalemim dile gelir şiirler konuşur.
Ellerim boş kalmış yüreğim üşür.
Kuşların sesinde duyarım seni.


Sazımda paslanmış çalan teller.
Seni bekliyor can aldığım güller.
Figan ediyor gül için bülbüller.
Sevda nefesinde duyarım seni.


Fehmi.
Sevmiş Aslıyı haklıymış Kerem.
Senin için açık benim pencerem.
Sana kavuşmaktır benim çarem.
Gecenin sesinde duyarım seni.

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Sesinde. Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sesinde. şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
SESİNDE. şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL