Dostlarımızın bize gösterdiği sevgiyi abartmamız, duyduğumuz minnetten değil, takdire ve sevilmeye ne kadar layık olduğumuzu herkese göstermek içindir. la rochefaucauld
Fehmi Tazegül
Fehmi Tazegül

YAKMA BENİ.

Yorum

YAKMA BENİ.

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

121

Okunma

YAKMA BENİ.

YAKMA BENİ.


Dinle beni seversen mevlayı,
Maralım ceylanım üzme canı.
Oldun gönlümün kervanı hanı.
Yakma beni gözlerinle güzel,


Yanar dağa dönmüştür sinem.
Mecnun olmuşum aşkınla ben.
Aslı Kerem oluyor seni seven.
Yakma beni resimlerinle güzel.


Ömür fanidir bazen oluyor ezel.
Gönlümdeki sevdan bana özel.
Seni anlatıyor türkülerle gazel.
Yakma beni şiirlerinle güzel.


Fehmi.
Çalıp duruyor gönlümün sazı.
Sensiz neylerim baharları yazı.
İsteğim tut ellerimden eyle nazı.
Yakma beni giysilerinle güzel.

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Yakma beni. Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Yakma beni. şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
YAKMA BENİ. şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL