Seninle konuşmak istiyorum. fakat önce buraya, benim yanıma gel! bu boş yer, benimkini sağlamlaştıracak olan sahibini bekliyor. helena (faust)
filamingo
filamingo
@filamingo1
VİP ÜYE

DİL DENİZİ

4 Şubat 2025 Salı
Yorum
Şiirgram

DİL DENİZİ

1

Yorum

7

Beğeni

0,0

Puan

98

Okunma

DİL DENİZİ

Evimiz akvaryumu anadilimizin
Renk renk desen desen
Söz balıklarının yüzdüğü

Kentler gölü
Ülkeler denizi anadillerin

Türkiye Türkçe
Almanya Almanca denizi

Dilden çıkmak dinden çıkmaya benzemez
Dilsiz insan sudan çıkmış balığa benzer
Çırpına çırpına çırpınamayan
Paylaş
Beğenenler
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Dil denizi Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Dil denizi şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
DİL DENİZİ şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
suyun sancısı
suyun sancısı, @suyun-sancisi
4.2.2025 21:51:21
tam bir altın madeni ana dilimiz de bir de sahip çıkabilsek özentiye kaçmadan başka dillere şair ne güzel dediniz
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ