Geceler sonsuz değildir. albert camus
LESKÜY NARUT
LESKÜY NARUT

Ne vakit ....

Yorum

Ne vakit ....

( 3 kişi )

0

Yorum

5

Beğeni

5,0

Puan

220

Okunma

Ne vakit  ....

Ne vakit ....

________ne vakit ,
yolumu kaybetsem gözlerinin karasında "
utanırım;  kalbimin çıplak olan yanından
utanırım ; sana olan arsız duygularımdan
uçsuz bucaksız hayaller  kurarım yarım aklımla
ve  ( haberin olmadan )
öperim yanaklarından,koklarım  siyah saçlarından
kolye gibi  sallanır dururum  boynunda
ağustos sıcağı gibi terlerim
yavaş yavaş süzülürüm gül kurusu alnından
yanar  kalırım  dudaklarının ortasında
kül olurum avuçlarında
geçerim kendimden,geçmem senden
bütün gece ; küçülür kalırım  kollarının arasında
geçerim kendi soğukluğumdan
susar kalırım  göğsünün  sıcaklığında
(susarım  susarım )
çekmem gözlerimi  kara gözlerinden
kıpırdamam , nefes almam ,konuşmam
korkarım, !!
ve , yine benden gideceksin sanırım  gün doğmadan !!
_____
LESKÜY NARUT

Paylaş:
5 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

100% (3)

Ne vakit .... Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Ne vakit .... şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Ne vakit .... şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL