Her güçlük, içinde aynı büyüklükte veya daha büyük bir faydanın tohumunu barındırır. napoleon hill
HASAN ÇAPRAZ
HASAN ÇAPRAZ

AZRAİL İLE DÜĞÜN

Yorum

AZRAİL İLE DÜĞÜN

0

Yorum

4

Beğeni

0,0

Puan

198

Okunma

AZRAİL İLE DÜĞÜN


1.


Mor
Çiçekler
Açar mı geceler
Söyle
Sevdiğim

Masum
Yüreğin
Güllerle
Kolkola girip
Ortak
Olur mu
Neşe dağlarıma


Sevinç sevinç yaşar mıyım seni



ll..



Kuş
Sesleri
İşliyor
Sanatını damarlarıma
Ellerimin
İçinde yakamozlar
Dudağımda
Yaz güneşi
Okşuyor
Saçlarımı
Bir martı


lll...


Vahşet
Dolu sokaklarda
Karanlıklar
Yaratırken
Ölü düşler
Bir
Hayalet gibi
Kayıp
Giderdi yüzler


lV....


Göz yaşlarımın
Küllerinin
Derdini
Anlayanım
Senin gibi
Bir
Çiçek
Doğmadı henüz
Yeryüzünde


V.....

Kömür
Gözlerini
Yollarıma dökmedi
Zayıf
Candan
İstedi de
İstedi

Canı
Sıkıldı
Kapıyı gösterdi !
Azrail
İle
Düğün
Yapılmaz imiş !!






14 aralık 2023
Saat;09.05

Paylaş:
4 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Azrail ile düğün Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Azrail ile düğün şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
AZRAİL İLE DÜĞÜN şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL