Övünmeyiniz! hem topraktan yaratılmış, hem de toprağa dönünce kendisini kurtların böceklerin yiyeceği insanın övünmesi neye yarar. hz. ebubekir
sıtkı
sıtkı

GÖNLÜMDE GİTTİN

Yorum

GÖNLÜMDE GİTTİN

( 1 kişi )

0

Yorum

5

Beğeni

5,0

Puan

260

Okunma

GÖNLÜMDE GİTTİN

GÖNLÜMDE GİTTİN

GÖNLÜMDE GİTTİN
Kalbimde yoksun ki beynimde bittin
Ben seni unuttum yad ele gittin
Ne resimler kaldı ne hatıraların
Ben seni unuttum gönlüm de gittin

Dilerim allahtan murat alasın
Bensiz bu dünyada çok yaşıyasın
İstemem yüzümü hiç görmeyesin
İstemiyorum ben gönlüm de gittin

Hiç derdim yok iken bana dert verdin
Bir gün olsun sen yüzüme gülmedin
Zindan ettin hayatımı bitirdin
Benden uzak var git gönlüm de yoksun

Her gün bir of çektim gönlüm yaralı
RONEDİ nin gönlü tam da karalı
Göz yaşı içime aktı akalı
Sen öldün içimde gönlümde yoksun

Sıtkı Demir Aşık RONEDİ

Paylaş:
5 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Gönlümde gittin Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Gönlümde gittin şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
GÖNLÜMDE GİTTİN şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL