Her güçlük, içinde aynı büyüklükte veya daha büyük bir faydanın tohumunu barındırır. napoleon hill
Koreli
Koreli

Gazzede yanıyor

Yorum

Gazzede yanıyor

( 3 kişi )

0

Yorum

6

Beğeni

5,0

Puan

234

Okunma

Gazzede yanıyor

Gazzede katiller caniler var biliyormusun
Masum insanlar ölüyor görüyormusun
Dünya ikiye bölünmüş durumunda gibi
Hala düzelir diyipte rahat uyuyormusun

Kalk kardeşim uyan artık haykır dünyaya
Neyi bekler insan hakkı demokrasi diyen
Bizleri yıllarca oyalayıp iki yüzlü olanlar
Kendileri ağa görüp bizleri köle sayanlar

Bir şamalda sen at artık dönme yüzünü
İkilik içinde hep biz haklıyız ben diyenlere
Yahudi zalimi durmadan Öldürüyor bizi
Halan Müslümanlar birleşemez islamda

Onlar Şii öbürü alevi diğeri vahabi suni
Yazıklar olsun hepsi namaz kılıp duada
Allah diyip okuyor kuranı vede inaniyor
Yazıklar olsun Birşey yapmayıp arkadan
Ölen masumlara gülenler affedemem.

Paylaş:
6 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

100% (3)

Gazzede yanıyor Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Gazzede yanıyor şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Gazzede yanıyor şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL