Zaman büyük bir öğretmendir. ne yazik ki tüm öğrencilerini öldürür.-- curt
evren ve ben
evren ve ben

ŞİMDİ BAKIYORUM HALİME

Yorum

ŞİMDİ BAKIYORUM HALİME

0

Yorum

1

Beğeni

0,0

Puan

187

Okunma

ŞİMDİ BAKIYORUM HALİME

YILLAR ÖNCE NASILDIM
ŞİMDİ BAKIYORUM HALİME
O ESKİ BEN DEĞİLİM ARTIK
NASILDA DEĞİŞTİRDİ BENİ
AH ACIMASIZ YILLAR
TÜKENTİ BENİ
ACIMASIZ YILLAR
ALDI ELİMDEN HER ŞEYİMİ
BİR TAT ALAMIYORUM
YAŞADIĞIM HAYATTAN
HAYATIN İÇİNDE
ADETA ÖLMEDEN MEZARIMI KAZAR GİBİYİM
YAŞASAMDA YAŞAMASAMDA
HİÇ BİR ŞEY FARK ETMEZ
NE YAZIK NE YAZIK GERÇEK BU

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Şimdi bakıyorum halime Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Şimdi bakıyorum halime şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
ŞİMDİ BAKIYORUM HALİME şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.