Aşk cennetin dilinden bize kalan yegane hatıradır. -- bulor
Tigem0663
Tigem0663
@tigem0663

Her şey yok olmaya mahkumdur

22 Eylül 2024 Pazar
Yorum
Şiirgram

Her şey yok olmaya mahkumdur

0

Yorum

1

Beğeni

0,0

Puan

118

Okunma

Her şey yok olmaya mahkumdur

Sadaka sevaba vesiledir
Vatanı müdafaa yardımlaşma vazifedir
Açlıktan öleni kurtarmak vazifedir
insan; nasıl olur da cimrilik gösterir
hakk yolunda malını harca
kendini cezaya uğratma
cahilce hareketten sığın Allaha
Bütün varlıklar yok olacak, unutma
Cenâb-ı Hak’tan başka malik kalmayacak
servet ve zenginlik yok olur en sonunda

Paylaş
Beğenenler
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Her şey yok olmaya mahkumdur Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Her şey yok olmaya mahkumdur şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Her şey yok olmaya mahkumdur şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.