Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
barbor
barbor

SAPLI VE KANATLI

Yorum

SAPLI VE KANATLI

0

Yorum

2

Beğeni

0,0

Puan

273

Okunma

SAPLI VE KANATLI



Adil olmak
ne kadar
basit oysa
belkide kolay
olduğu için
bu şaşkınlık
yolun yarısını
gitmişken
ne kadar da zor
bu kahpeliğe
sapma
gündüz görülen
kıytırık
kabusun
zedelenmiş bir
sineğin
bedenine
temasıyla
son bulması
hangisi düş
ne kadar
basit oysa...

İlker ÖZDEMİR

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Saplı ve kanatlı Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Saplı ve kanatlı şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
SAPLI VE KANATLI şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL