İnsanın çocuğu ile övünmesi kendisiyle övünmesi demektir. somerset maugham
küçük şair can yürek1991
küçük şair can yürek1991

ZOR GÜNLERİMDE SABİR EYLEDİM

Yorum

ZOR GÜNLERİMDE SABİR EYLEDİM

( 2 kişi )

0

Yorum

2

Beğeni

5,0

Puan

258

Okunma

ZOR GÜNLERİMDE SABİR EYLEDİM

ZOR GÜNLERİMDE SABİR EYLEDİM

ZOR GÜNLERİMDE SABİR EYLEDİM

Gözüm yok bu alemde
Gönlüm yok bu fanide
Keşke huzur kalsa birde
Zor günlerimde sabir eyledim

ölüm geldiği zaman
Çekerim bir aman
Kurtar beni iman
Zor günlerimde sabir eyledim

Dünya bana neler ettin
Geldin yine beni buldun
Dar bir yere sen indirdin
Zor günlerimde sabir eyledim

Keşke olmuyor çare
Yanar yürek pare
Sevdayla gidemem yare
Zor günlerimde sabir eyledim

Elveda diyorum dünyaya
Merhaba derim mezar sana
Göster artık bir yer bana
Zor günlerimde sabir eyledim

küçük şair can yürek

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Zor günlerimde sabir eyledim Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Zor günlerimde sabir eyledim şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
ZOR GÜNLERİMDE SABİR EYLEDİM şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL