Faziletli olmak, keskin bir kılıca oturmak kadar güçtür.-- bhartrıharı
Fehmi Tazegül
Fehmi Tazegül
@34807597890

DUVARLAR.

20 Ağustos 2024 Salı
Yorum
Şiirgram

DUVARLAR.

( 1 kişi )

0

Yorum

4

Beğeni

5,0

Puan

164

Okunma

DUVARLAR.

DUVARLAR.


İçimi karartır geçtiğim sokaklar.
Fakir çocuklar hep bana bakar.
Yağmur yağar selleri olur yıllar.
Yaşlı gözlerimde yalnızlık başlar.


Acılarım kederlerim geliyor dile.
Hayat zordur bende bitmez çile.
Gece gündüz giderim meçhule.
Yaşlı gözlerimde yalnızlık başlar.


Gönlümüze işlemiş can sevdamız.
Sahilde seni anlatıyor bana deniz.
Yerini kalbimde bulmuş sevgimiz.
Yaşlı gözlerimde yalnızlık başlar.


Fehmi.
Sinemde yaralar açmış senin oklar.
Özlüyorum yüreğim hep seni saklar.
Bana arkadaş olur sessiz sokaklar.
Yaşlı gözlerimde yalnızlık başlar.

Paylaş
Beğenenler
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Duvarlar. Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Duvarlar. şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
DUVARLAR. şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.